…δεν νοείται τέχνη κλεισμένη σε όρια και κανόνες!

Γεια σας…είμαστε οι ΧΡΩΜΑ!!!

Το ταξίδι μας στη μουσική ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2005. Όντας τότε τρεις (ο Simon, ο Κώστας και ο Μανώλης) και χρησιμοποιώντας μόνο ένα pc, ένα μίκτη και ένα μικρόφωνο, γράφαμε τραγούδια στο σπίτι του Simon. Το αρχικό μας όνομα ήταν Deep Inside, όνομα που διατηρήσαμε ως το Μάρτιο του 2008.

Το 2009 κυκλοφόρησε από τη Melissa Music ο πρώτος μας (ομότιτλος) δίσκος, ενώ πρόσφατα, τον Ιανουάριο του 2014, κυκλοφόρησε και το δεύτερό μας άλμπουμ, το «κόκκινο» άλμπουμ το οποίο χρηματοδοτήθηκε και διανεμήθηκε αρχικά αποκλειστικά από εμάς. Από τον Ιούνιο του 2014 το «κόκκινο» άλμπουμ κυκλοφορεί από την Final Touch σε διανομή της Cobalt.

Τέσσερα singles από αυτό το cd, τα «μη χώνεις τη μύτη σου (εκεί που δεν πρέπει)», «όπλο φονικό», «ερωτικός μετανάστης» και «μαστίχα (εσύ είσαι η αιτία που δεν τρώω πρωινό)» έχουν οπτικοποιηθεί και βρίσκονται δημοσιευμένα στο youtube. Ευχαριστούμε πολύ τον Ζακ Στεφάνου για τη συμμετοχή του στον «ερωτικό μετανάστη», τον Στάθη Παχίδη για τη συγγραφή των στίχων του «όπλου φονικού» και την μπάντα κρουστών δρόμου Κρουστόφωνο για τη συμμετοχή στο «μαστίχα».

Τον Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το τελευταίο μας single «πορτοκαλί». Μπορείτε να το αγοράσετε από το site μας και να το δείτε στο κανάλι μας στο youtube.

Μουσικά αυτοχαρακτηριζόμαστε ως ένα συγκρότημα που παίζει rock μουσική μέσα από μία pop διάσταση.
Άλλωστε, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίζουμε μουσική ελεύθερα χωρίς όρια και παρωπίδες αφού η μουσική είναι τέχνη και δεν νοείται τέχνη κλεισμένη σε όρια και κανόνες.


Οι ΧΡΩΜΑ είναι:

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος – Φωνητικά, Ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα, ουκουλέλε

Χρήστος Κυριακόπουλος – Μπάσο, β φωνητικά

Μανώλης Πετσανάκης – Κιθάρες, β φωνητικά

Φάνης Πλουμής – Κιθάρες, β Φωνητικά, Φυσαρμόνικα

Simon Γεωργίου – Τύμπανα & κρουστά, προγραμματισμός, β’ φωνητικά