Το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου οι Chroma θα εμφανιστούν ζωντανά στον άκρως συναυλιακό χώρο της Θεσσαλονίκης, ΓΑΙΑ live, παρέα με τον Στάθη Παχίδη από τους «Άγαμοι Θύται» και τους νέους ταλαντούχους Esordio οι οποίοι και θα ανοίξουν τη συναυλία. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:30 και η είσοδος θα κοστίζει 5 ευρώ.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια από το πρώτο μας cd, πιπεράτες-παρανοϊκές διασκευές καθώς και αρκετά νέα τραγούδια όπως μεταξύ άλλων το νέο ροκ δυναμίτη «Μη χώνεις τη μύτη σου (εκεί που δεν πρέπει)» και το καμπαρε-swing «Ερωτικός Μετανάστης» το οποίο, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κοινού στις τελευταίες μας συναυλίες, φαίνεται να αγαπιέται ιδιαίτερα…

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία νύχτα γεμάτη χρώμα, χορό, χοροπηδητό και τραγούδι!!!

Σε ότι αφορά την ανταπόκριση από το στούντιο και τις ηχογραφήσεις, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήδη ένα νέο τραγούδι έχει ολοκληρωθεί και αυτή την περίοδο δουλεύουμε ουσιαστικά στον «Ερωτικό Μετανάστη». Η παραγωγή αναμένεται να είναι επικών διαστάσεων και στο μυαλό μας είναι να γίνει και ένα video clip-project στο οποίο θα συμμετέχετε όλοι εσείς…… Λεπτομέρειες στο προσεχές μέλλον…..

Ως τότε…  να προσέχετε γιατί σας περιμένουμε στο live δυνατούς και με «άγριες» διαθέσεις… Τα λέμε!!!