ΧΡΩΜΑ + ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΣ @Πέμπτη 20 Μαΐου στο Club του Μύλου!

Ο κόσμος είναι μικρός… γεμάτος χρώμα!!!

Τι κοινό έχουν ο Γιάννης Κυρατσός και οι Χρώμα (πέραν του ότι ζουν και αναπνέουν στην Θεσσαλονίκη);  Τη μουσική!!!
Η μουσική ενώνει… η μουσική μας φέρνει πιο κοντά…η μουσική είναι διασκέδαση, είναι ελευθερία, καλλιτεχνική δημιουργία. Ο Γιάννης Κυρατσός δεν θα μπορούσε παρά να συναντήσει τους Χρώμα για μία πραγματικά «ζωντανή» και ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Club του Μύλου!!!

Ο Γιάννης Κυρατσός είναι ένας νέος τραγουδοποιός, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό στον τελικό του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσ/νίκης 2008 αποσπώντας θετικές κριτικές! Ακολούθησε η κυκλοφορία του δίσκου “Ο κόσμος είναι μικρός” το Μάρτιο του 2010. Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε πάνω από πενήντα συναυλίες και φεστιβάλ σε Θεσ/νίκη, Αθήνα και άλλες πόλεις, δημιουργώντας πάντα μια δυναμική ποπ ροκ ατμόσφαιρα!

Από την άλλη οι Χρώμα είναι ένα συγκρότημα που έχοντας ως βάση το ροκ, δεν διστάζει να περιπλανιέται και σε άλλα μουσικά μονοπάτια. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την πρώτη τους ομότιτλη, δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από τον Δεκέμβρη του 2009. Έντεκα νέα τραγούδια και δύο διασκευές, (το ραδιοφωνικό «Ζήτα μου ό,τι θες» της Χάρις Αλεξίου και το «σκληρό» «Βάλε μου δύσκολα» του Νίκου Πορτοκάλογλου) συνθέτουν ένα πολυσχιδή μουσικό καμβά από pop, rock ‘η ακόμα και punk μελωδίες!!!

Στο εσώφυλλο του δίσκου του ο Γιάννης Κυρατσός γράφει ότι «ο κόσμος είναι μικρός όταν παίζω μουσική». Ο Γιάννης και οι Χρώμα λοιπόν, με μοναδικό σκοπό να ιδρώσουν αλλά και να σας κάνουν να ιδρώσετε από τον χορό, σας καλούν την 20 Μαΐου στο Club του Μύλου να κάνουμε τον κόσμο πιο μικρό… να γίνουμε ένα!!!
Να είστε εκεί…!!!

Info:
Πέμπτη 20 Μαΐου – ΜΥΛΟΣ CLUB
Ανδρέου Γεωργίου 56, Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 510081
Είσοδος 10 ευρώ – Έναρξη 21.30 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)
More: www.mylos.grwww.kazandb.com