Ο Οκτώβριος μας βρίσκει πολύ ορεξάτους… Αρκετές, και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, παραστάσεις εν όψει καθώς και το γεγονός ότι πλανάται στον αέρα μία δημιουργική αύρα.

Στις 22/10, Σάββατο θα ανέβουμε στη σκηνή του Eightball με το Κρουστόφωνο για να προσφέρουμε ένα ιδιόμορφο, κεφάτο και πληθωρικό Live σε όσους παρευρεθούν. Όπως έχουμε αναφέρει και κατά το παρελθόν αυτή η συνεργασία μας έχει ανανεώσει. Είναι υπέροχο να παίζεις μουσική σε μία δεκατριαμελή ορχήστρα. Η πολυπλοκότητα του εγχειρήματος ανεβάζει το μουσικό επίπεδο δυσκολίας αλλά το αποτέλεσμα αποζημιώνει τον θεατή αλλά και τον  ίδιο τον μουσικό. Φυσικά, είναι περιττό να αναφέρουμε ότι τα παιδιά από το Κρουστόφωνο είναι υπέροχοι άνθρωποι και έχουμε δέσει μαζί τους, όχι μόνο μουσικά αλλά και σε φιλικό επίπεδο.

Στις 26 Οκτωβρίου θα παίξουμε ακουστικά και σε περιορισμένο αριθμό ατόμων στο νέο μπαρ της πόλης που λέγεται «Γορίλας»….υπέροχο όνομα έτσι; Οπότε, για εσάς που δεν θα μας έχετε χορτάσει στο Eightball μπορείτε να περάσετε μία βόλτα από τον Γορίλα για να μας ακούσετε ακουστικά και παρεΐστικα να τραγουδάμε δικά μας και όχι μόνο τραγούδια.

Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε την ευτυχία να συμμετάσχουμε στην εκπομπή της TV100, «ανοιχτά μικρόφωνα». Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μία εξ ολοκλήρου μουσική εκπομπή στην οποία ο εκάστοτε καλλιτέχνης παίζει την μουσική του για 45 λεπτά! Ήταν μία υπέροχη εμπειρία! Οι συντελεστές με οργανωτή και σκηνοθέτη τον Κώστα Κρικέλη, επαγγελματίες και φιλικοί δημιούργησαν την κατάλληλη ατμόσφαιρά για ένα ιδανικό απόγευμα γυρισμάτων. Τι θα παρακολουθήσετε στην επερχόμενη εκπομπή; Μία ανασκόπηση των τραγουδιών από τους δύο μας δίσκους αλλά και τα singles μας! Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο facebook:

https://www.facebook.com/Chromaband/

Τέλος, με υπερηφάνεια μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι το single μας, «πορτοκαλί» βρίσκετε για πώληση σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Για την διανομή του εν λόγω single χρησιμοποιήσαμε την πλατφόρμα του cd baby

http://www.cdbaby.com/cd/chroma34

Να περνάτε υπέροχα. Προσπαθήστε να χαμογελάτε και να δίνετε χρώμα στη ζωή σας.