Το ταξίδι μας με την μπάντα κρουστών δρόμου Κρουστόφωνο ξεκίνησε το φθινόπωρο. Παίξαμε στο We, στο Club του Μύλου και τώρα έρχεται η σειρά του Εightball Live Stage! Οργώνουμε όλες τις μεγάλες σκηνές της πόλης, παίζουμε μουσική, χύνουμε ιδρώτα από το χορό, γλεντάμε με τον κόσμο μα πάνω απ’όλα περνάμε υπέροχα με την παρέα που έχουμε φτιάξει! Αυτή η παρέα θα έχει και επιπλέον άτομα αυτή την φορά! Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε μαζί μας τους Inside Joke οι οποίοι θα ανοίξουν τη συναυλία μας…και μάλλον θα την κλείσουν μαζί μας!

Ποιοί είναι οι Inside Joke; Η μπάντα που έπαιζε ο Simon πριν πολλά χρόνια (κάπου στην δεκαετία του 90) στην Λαμία! Τα παιδιά αποφάσισαν να κάνουν ένα θεαματικό reunion και να είσαστε σίγουροι ότι θέλουν να κάνουν εντύπωση. Μιλάμε για σύναξη ατόμων από διάφορες μεριές της Ελλάδας. Αθήνα, Σέρρες, Πάτρα, Λάρισα…

Ανακεφαλαιώνοντας, αν νομίζετε ότι τα είδατε και τα ακούσατε όλα από τους Chroma και το Κρουστόφωνο, αναθεωρήστε την άποψη σας. Θα ανέβουμε στη σκηνή με πολύ άγριες διαθέσεις με σκοπό να γίνει την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου ……… χαμός….!

??????????