Με μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση θα συμμετέχουμε στην γιορτή της «Χοροπράξις» το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη.xoroprajis

Τι είναι η «Χοροπράξις»; Μία ένωση καλλιτεχνών, μουσικών, ηθοποιών, εικαστικών που έχει ως σκοπό την προώθηση της δουλειάς τους στο ευρύ κοινό, όχι σε μεμονωμένο επίπεδο αλλά ως σύνολο. Με άλλα λόγια ένας συνεταιρισμός καλλιτεχνών που εργάζεται για την προώθηση του έργου των μελών του. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι τα μέλη (και όχι κάποιος εντεταλμένος) λειτουργούν ως κοινωνοί της πληροφορίας. Μπορεί κάποιος να κλείσει μία δουλειά για κάποιον άλλο ή απλά να φροντίζει για την διάδοση του έργου των άλλων καλλιτεχνών μελών πέραν της προσωπικής του δουλειάς. Είναι μία υπέροχη πρωτοβουλία με εμπνευστή τον Δάνη Παπαχρήστου η οποία αισίως – και μόλις σε ένα και μισό χρόνο ζωής – έχει καταφέρει να διοργανώσει 250 events.

Περισσότερα για την Χοροπράξις και τα μέλη της στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

http://www.horopraxis.gr/

Επίσης να αναφέρουμε ότι μαζί μας θα εμφανιστούν οι Poster Life, Melody Crash και Δυτικός άνεμος.

Τι να περιμένετε από τους Chroma; Θα παίξουμε ένα σύνολο τραγουδιών που δεν συνηθίζουμε στα live μας. Τολμούμε να πούμε ότι θα βγει μία «σκληρή» πλευρά του εαυτού μας. Όσοι έχετε παράπονο ότι έχετε καιρό να ακούσετε τα «μια σκιά», «όνειρα ψέματα», «ο χρόνος καταστρέφει τα πάντα», «μία λέξη» ήρθε η ώρα να τα ακούσετε… Τα λέμε παιδιά!