Αισίως αφήσαμε πίσω μας το 2014. Ήταν μία χρονιά στην οποία κυκλοφόρησε ο δεύτερός μας δίσκος, ο κόκκινος. Ήταν μία χρονιά κατά την οποία οι ζωντανές μας εμφανίσεις αυξήθηκαν και η ανταπόκρισή σας στη δουλειά μας φάνηκε να γίνεται ολοένα και πιο ζεστή!!! Σας ευχαριστούμε για αυτό!

Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος του 2015 θα είναι εξίσου γεμάτοι με εκδηλώσεις.

Καταρχάς να σας ανακοινώσουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2015 κλείνουμε 10 χρόνια ζωής. Για αυτό θα το γιορτάσουμε με μία μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στην Θεσσαλονίκη. Η συναυλία θα κρύβει εκπλήξεις με πολλούς καλεσμένους μουσικούς οι οποίοι «ταξίδεψαν» μαζί μας κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετούς διαδρομής. Όσο ο καιρός θα κοντοζυγώνει θα σας ανακοινώνουμε τα ονόματα των καλεσμένων.

Επίσης, αυτόν τον καιρό ηχογραφούμε ένα τραγούδι το οποίο ευελπιστούμε να είναι έτοιμο τον Απρίλιο του 2015. Θα είναι ένα «επετειακό» κι αυτό τραγουδάκι, αφιερωμένο όμως σε κάποιον που αγαπούσε τη ζωή και ζούσε αληθινά! Αντίθετα με όλες τις άλλες φορές που πάντα δοκιμάζαμε το τραγούδι πρώτα ζωντανά σε κοινό και μετά το ηχογραφούσαμε, αυτήν την φορά θα πρωτοτυπήσουμε και θα σας το παρουσιάσουμε όταν κυκλοφορήσει επίσημα!

Στις 8 Φεβρουαρίου θα έχουμε την τιμή να παίξουμε ζωντανά μπροστά σε ένα κοινό από 300-500 παιδάκια συμμετέχοντας έτσι με τον τρόπο μας στο First Lego League που διοργανώνεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!!! Δεν σας κρύβουμε την αγωνία μας…είναι δύσκολο να παίζεις σε παιδάκια…τι τραγούδια θα διαλέξουμε;!

Τέλος, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, μεταξύ Τσικνοπέμπτης και Αγ. Βαλεντίνου θα συμμετάσχουμε στο επονομαζόμενο «Μου ζάλισες τον έρωτα» πάρτυ της μουσικής ομάδας Κρουστόφωνο, αυτής της αγαπημένης ομάδας που έπαιξε στο «Μαστίχα (εσύ είσαι η αιτία που δεν τρώω πρωινό)», στο Principal στον χώρο του Μύλου, οπότε…τα λέμε εκεί με πολλά κρουστά, νταούλια και τύμπανα…!!!

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας!!! Να έχουμε έναν πολύχρωμο χρόνο!!!