Μαζεύουμε τα τσιμπράγκαλά μας, συναντιόμαστε με τα παιδιά από το Κρουστόφωνο και οδεύουμε για 8Eightball!!!

Για όσους δεν μας έχουν ξαναδεί η ιστορία μας ακολουθεί:

img_9154

 

Chroma Vs Κρουστόφωνο είναι το 12μελές μουσικό σχήμα που προέκυψε από τη συνεργασία του ποπ-ροκ συγκροτήματος Chroma και επτά μελών της μπάντας κρουστών δρόμου «Κρουστόφωνο».

Έχοντας ως σκοπό το πάντρεμα του ηλεκτρικού ήχου με αυτόν μίας μπάντας κρουστών δρόμου οι Chroma Vs Κρουστόφωνο δεν επιδιώκουν να παίξουν ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, αλλά να δημιουργήσουν μουσικά cocktails αναμιγνύοντας τραγούδια από διαφορετικά και ανόμοια είδη (ροκ, ποπ, λάτιν, ρέγκε, αφρικάνικα, ελληνικά παραδοσιακά) και επαναπροσδιορίζοντας τραγούδια των Chroma με τη συμμετοχή επτά επιπρόσθετων μουσικών.

Το σχήμα μετράει ήδη 2 χρόνια ζωής έχοντας παίξει στις πιο μεγάλες σκηνές της πόλης αλλά και σε ανοιχτές εκδηλώσεις εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Ένα μικρό δείγμα της συνεργασίας αποτελεί η ηχογράφηση της διασκευής του «Πες μου μια λέξη» του Μάνου Χατζιδάκι. Μπορεί κανείς να το δει και ακούσει στο παρακάτω link
https://www.youtube.com/watch?v=fLN9ut3QXrE

Επίσης μία γεύση από live:
The latin and african side of live
https://www.youtube.com/watch?v=6RjmvwSTWDA

Rock, pop and funk mix
https://www.youtube.com/watch?v=3fiZIdlaqc8

Παραδοσιακά ελληνικά
https://www.youtube.com/watch?v=JLhag5etLa4

Τη συναυλία ανοίγουν οι Jonathan’s Stall.

Οι Jonathan’s Stall είναι ένα νέο μεν συγκρότημα το οποίο όμως απαρτίζεται δε από μουσικούς με μακρά διαδρομή στη μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης. Κινούνται στον ευρύτερο χώρο του αγγλόφωνου rock /hard rock.Οι επιρροές τους έχουν τις ρίζες τους στο κλασσικό hard rock των 70’s (Zeppelin, Purple, Bad Company) αλλά και στο μελωδικό rock των 80’s (Toto, Foreigner, Alan Parson’s Project, Queen). Διασκευάζουν ότι τους συγκινεί και ταυτόχρονα τους ΄ιντριγκάρει΄ ενώ παράλληλα δουλεύουν πάνω σε δικές τους συνθέσεις.